Βυτιοφόρα

έλεγχος βυτιοφόρων

To PowerFleet έχει εγκατασταθεί σε μεγάλο αριθμό βυτιοφόρων οχημάτων. Η φύση των δρομολογίων των οχημάτων σε συνδυασμό με το ευαίσθητο φορτίο που μεταφέρουν, καθώς και η πρόσβαση αυτών σε ιδιαίτερους χώρους (π.χ. δυιλιστήρια) απαίτησαν την ανάπτυξη ιδιαίτερων modules τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και για άμεση ειδοποίηση σε επείγουσες περιπτώσεις.

Επιπλέον η τεχνογνωσία της iLink στον έλεγχο και διαχείριση βυτιοφόρων οχημάτων εμπλουτίστηκε σημαντικά καθότι η εταιρεία έχει υλοποιήσει το σύστημα PowerFleet Government Edition για λογαριασμό του Yπουργείου Oικονομικών. Το PowerFleet Government Εdition επιλέχθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για τον έλεγχο του συνόλου των βυτιοφόρων οχημάτων της χώρας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Διαθέτοντας τεράστια εμπειρία στη διαχείριση στόλου οχημάτων, η iLink παραμετροποίησε το PowerFleet σύμφωνα με τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες του συγκεκριμένου project, τόσο σε επιχειρησιακό, όσο και σε τεχνικό επίπεδο. Το PowerFleet αποτελεί κορυφαίο εργαλείο των αρμοδίων αρχών στον τομέα του ελέγχου μεταφοράς καυσίμων και υποστηρίζει το σύνολο των βυτιοφόρων οχημάτων της χώρας. Εγκατεστημένο στη ΓΓΠΣ και σε επικοινωνία με το taxisnet, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα projects τηλεματικής διεθνώς.​ Το PowerFleet Government Edition λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και υποστηρίζει 18.000 οχήματα, αποτελώντας την ισχυρότερη εγκατάσταση παρόμοιου συστήματος στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκά. 

Η Aegean Oil, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαιοειδών στην Ελλάδα, επέλεξε το PowerFleet για τη διαχείριση του στόλου οχημάτων της. Ιδιαίτερα απαιτητική σε θέματα ποιότητας, η εταιρεία έδωσε μεγάλη σημασία στην πληρότητα του λογισμικού και την αξιοπιστία του εξοπλισμού. Πρόκληση αποτέλεσε η ανάγκη εγκατάστασης και υποστήριξης των οχημάτων σε διαφορετικές πόλεις, από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη, όπου το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών-εγκαταστατών του PowerFleet ανταποκρίθηκε πλήρως. Σήμερα το PowerFleet χρησιμοποιείται από τα στελέχη της Aegean Oil σε ολόκληρη την Ελλάδα, τα οποία διαχειρίζονται το σύνολο των βυτιοφόρων και ΙΧ οχημάτων της εταιρείας.