Ποιοι Είμαστε

Το PowerFleet αναπτύσσεται  και αναβαθμίζεται συνεχώς από την iLink, μια δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των Νέων Τεχνολογιών, με σημαντική τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και υποστήριξη επιχειρησιακού λογισμικού και λύσεων τηλεματικής.

Η πρώτη έκδοση  του PowerFleet υλοποιήθηκε το 2008 και έκτοτε η έμπειρη ομάδα μηχανικών ανάπτυξης λογισμικού της iLink υποστηρίζει το σύστημα  με συνεχείς βελτιώσεις και αναβαθμίσεις.

Η καινοτόμα για την εποχή της ιδέα, η δημιουργία ενός λογισμικού διαχείρισης στόλου οχημάτων μέσω GPS / GPRS, ανήκει στους ιδρυτές της iLink:

Στάθης Βλάχος

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός H/Y ΕΜΠ, MSc Imperial College London

Ο Στάθης Βλάχος είναι ιδρυτής και ο γενικός διευθυντής της iLink.

Παναγιώτης Ζήκος

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπολογιστών ΕΜΠ, MSc Carnegie Mellon University, MBA, Mensa member

Ο Παναγιώτης Ζήκος είναι ιδρυτής και τεχνικός διευθυντής της iLink.

Τόσο το εμπορικό όσο και το τεχνικό τμήμα της iLink επιδιώκουν την άμεση και προσωπική επικοινωνία με τους χρήστες του PowerFleet, ώστε το σύστημα να προσαρμόζεται και να βελτιώνεται σύμφωνα με τις ρεαλιστικές απαιτήσεις και ανάγκες των εταιρειών και των οργανισμών.

H πελατοκεντρική προσέγγιση της iLink αποτυπώνεται στο σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζει, το οποίο είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 από το 2010. Επιπρόσθετα, από τον Ιούλιο του 2016 η iLink πιστοποίησε το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας των πληροφοριών που διαθέτει σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001, ώστε να παρέχει τη σιγουριά στους πελάτες της για τη μη διαρροή και απώλεια των δεδομένων τους.

Το PowerFleet υποστηρίζεται από:

  • Ομάδα εγκατάστασης συσκευών οργανωμένη από Μηχανολόγο Μηχανικό με δυνατότητα παροχής εξειδικευμένων λύσεων
  • Άμεση τεχνική υποστήριξη και προσωπική επικοινωνία
  • Εξειδικευμένο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης αποτελούμενο από έμπειρους Μηχανικούς Λογισμικού και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς & Μηχανικούς
    Η/Υ ΕΜΠ
  • Πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 καθώς και σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών ISO 27001

Εγγραφείτε στο Newsletter μας