Ασφάλεια στη μεταφορά των παιδιών από και προς το σχολείο με το PowerFleet OPTIMO

School Bus

Το PowerFleet Optimo μεριμνά για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών και αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα διότι εξασφαλίζει:

  • Ενημέρωση για τη θέση του σχολικού λεωφορείου κάθε στιγμή μέσω συστήματος τηλεματικής.
  • Αυτόματα προγραμματισμένο δρομολόγιο μέσω συστήματος πολλαπλής δρομολόγησης λαμβάνοντας υπόψη το μικρότερο χρόνο παραμονής των παιδιών στο όχημα, καθώς και άλλες παραμέτρους όπως η χωρητικότητα του σχολικού, το ωράριο κλπ.
  • Άμεση ενημέρωση του γραφείου κίνησης από τον οδηγό σε κάθε στάση για το αν ήταν επιτυχής η παραλαβή του μαθητή μέσω εύχρηστης mobile εφαρμογής.
  • Έγκαιρη και επιτόπου ενημέρωση του γονέα από τον οδηγό μέσω SMS όταν το σχολικό πλησιάζει, έτσι ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη παραμονή από τον μαθητή εκτός του σπιτιού του.

Το γραφείο κίνησης μπορεί να σχεδιάσει τα δρομολόγια μέσα σε μερικά λεπτά, αξιοποιώντας με βέλτιστο τρόπο τα διαθέσιμα οχήματα και μειώνοντας την παραμονή των παιδιών μέσα σε αυτά. Το PowerFleet OPTIMO δημιουρεί αυτόματα τα δρομολόγια και τα αναθέτει στα διαθέσιμα οχήματα.

Το εκάστοτε δρομολόγιο εμφανίζεται στην εφαρμογή του κινητού του οδηγού, η οποία μέσα από ένα ιδιαίτερο φιλικό στη χρήση περιβάλλον του δίνει τη δυνατότητα:

  • να πλοηγηθεί στην επόμενη στάση λαμβάνοντας υπόψη την κίνηση στο δρόμο,
  • να ενημερώσει άμεσα το γραφείο κίνησης για προκαθορισμένες ενέργειες μέσω drop down list αλλά και να σχολιάσει με ελεύθερο κείμενο,
  • να στείλει SMS στον γονέα για την ακριβή θέση του με το πάτημα ενός κουμπιού.

Όλη η πληροφορία για την εκτέλεση των προγραμματισμένων δρομολογίων παρουσιάζεται σε αναφορά, η οποία δημιουργείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τόσο τα δεδομένα που συλλέγονται από τις συσκευές τηλεματικής που είναι εγκατασταστημένες στα οχήματα, όσο και από την εφαρμογή του οδηγού.