Διαχείριση Στόλου Φορτηγών

φορτηγό

Το PowerFleet έχει προσαρμοστεί για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων που απορρέουν από τη διαχείριση στόλου φορτηγών. Πέραν από την απλή καταγραφή των κινήσεων, το PowerFleet δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές του συστήματος να συνδέσουν τη βασική συσκευή τηλεματικής με ποικίλους αισθητήρες όπως αισθητήρας θερμοκρασίας, φλοτερ (εργοστασιακός αισθητήρας κατανάλωσης καυσίμου) κλπ. Επίσης δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης με τον εγκέφαλο των φορτηγών (στην περίπτωση που το όχημα το υποστηρίζει) με αποτέλεσμα την εμφάνιση στην πλατφόρμα του PowerFleet πληροφοριών όπως κατανάλωση καυσίμου, στροφές και θερμοκρασία κινητήρα. Στην περίπτωση της μεταφοράς επικίνδυνου εμπορεύματος δύναται να εγκατασταθεί κουμπί πανικού (sos button) για την προφύλαξη του οδηγού και του εμπορεύματος.

Για τη διευκόλυνση των οδηγών των φορτηγών το PowerFleet υποστηρίζεται από εφαρμογή πλοήγησης που δύναται να εγκατασταθεί στο κινητό τηλέφωνο ή το τάμπλετ του οδηγού. Επίσης μπορούν να δημιουργηθούν προγραμματισμένα δρομολόγια, βέλτιστα ή μη, και να ανατεθούν σε συγκεκριμένα φορτηγά οχήματα με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αυτόματη επιτήρηση της διεκπεραίωσης του δρομολογίου. Παράλληλα στη συσκευή του οδηγού εμφανίζεται το δρομολόγιο που του έχει ανατεθεί με δυνατότητα πλοήγησης στο επόμενο σημείο και εισαγωγή σχολίων όταν διεκπεραιώνεται η εκάστοτε διανομή.

Όλες οι αναφορές εξάγονται με ταχύτατο τρόπο από το PowerFleet και εμφανίζονται με τη μορφή πινάκων και διαγραμμάτων, ενώ δύναται να εξαχθούν σε επεξεργάσιμα και pdf αρχεία προς αποθήκευση. Τα δεδομένα των αναφορών είναι διαθέσιμα σε όλη τη διάρκεια χρήσης του PowerFleet.

Το PowerFleet λοιπόν καλύπτει τις ειδικές απαιτήσεις μεταφορικών εταιρειών και εταιρειών ταχυμεταφορών παρέχοντας τη δυνατότητα της επίβλεψης προγραμματισμένων δρομολογίων με αυτοματοποιημένο τρόπο, την εξαγωγή αναφορών σε σχέση με τη θερμοκρασία παράδοσης, την εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού τόσο σε τράκτορες και σε επικαθήμενα, όσο και σε μηχανάκια χαμηλού κυβισμού, την πλοήγηση του οδηγού από το κέντρο κίνησης και την άμεση επικοινωνία σε περίπτωση απρόοπτων εξελίξεων.

Το PowerFleet έχει εγκατασταθεί σε ποικίλες μεταφορικές εταιρείες αλλά και σε μεμονομένα οχήματα μεταφορών, ενώ επιλέχθηκε από τη Γενική Ταχυδρομική Ελλάδας και Κύπρου χάρις την προηγμένη ERP διαχείριση οχημάτων που διαθέτει.